Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zadar svladao Partizan u odličnom ambijentu

13. kolo AdmiralBet ABA lige nastavljeno je spektaklom u ispunjenoj dvorani Krešimira Ćosića gdje je Zadar ugostio snažni Partizan. Zadar je uoči susreta nanizao tri pobjede u svim natjecanjima, dok je Partizanov niz od devet pobjeda zaustavljen u Madridu gdje ih je svladao Real. Zadrani su odigrali odličnu utakmicu i na kraju slavili 84:68.

Zadar je odlično krenuo u utakmicu i u prve četiri minute pobjegao na prednost 11:4. Ta prednost se održala do kraja prva dionice koja je završila rezultatom 20:13 za Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapsodija se nastavila i početkom druge četvrtine kada je Zadar otišao na 12 razlike (27:15). Ta prednost se održala do kraja, tricom Arijana Lakića za 47:34 sa zvukom sirene.

Prednost je narasla na 15 razlike, nakon čega je Partizan polako krenuo topiti razliku. Došli su na -6 prije nego što je Zadar zabio četiri poena u nizu i ponovno otišao na deset poena prednosti. Krajem četvrtine briljirao je Dario Drežnjak koji je u tom trenutku došao do 22 poena sa 6/8 tricom.

Zadar je u posljednjih deset minuta ušao serijom 7:0 kojom je otišao na nestvarnih 20 razlike. Ta prednost se zadržala i do kraja te je Zadar došao do velike pobjede.

Najbolji u redovima Zadra bio je Drežnjak s 25 poena i Luka Božić s 24 poena na što je dodao osam skokova i asistencija.

Komentari

Povezano