Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zadar tricama razbio Krku

Drugu uzastopnu i drugu ukupno pobjedu u ovosezonskom izdanju ABA lige upisali su košarkaši Zadra na gostovanju kod Krke u okviru 4. kola regionalnog košarkaškog natjecanja.

Jedina vodstva na utakmici Krka je imala na otvaranju susreta, kada je Jairus Hamiltom ubacio tricu za 3:0, te u 8. minuti kada isti igrač postavlja 15:14. Uzvratili su potom Zadrani serijom 27:7 u sljedećih deset minuta, te otišli na prednost veću od 20 poena, da bi potom prvo poluvrijeme zaključili vodstvom 48:26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme donijelo nam je čisto odrađivanje posla, a iako su domaći košarkaši zaostatak spuštali na 15-ak, pobjeda Zadra nije dolazila u pitanje. Zadrani su ubacili čak 15 trica, ali iz 41 pokušaja, što daje solidnih 37% preciznosti, čime su potpuno nadoknadili inferiornost u skoku (39:33 za Krku).

U konačnih 88:75 Luka Božić je ugradio 24 poena, šest skokova i devet asistencija, poen manje uz jednak broj skokova upisao je Karlo Žganec, dok se na 21 košu zaustavio Dario Drežnjak. Kod Krke se s 23 poena istaknuo Leon Stergar.

Komentari

Povezano