Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zadru dalmatinski derbi

Drugo kolo košarkaške FAVBET Premijer Lige otvoreno je u petak dalmatinskim derbijem, u kojem je Šibenka na dobro popunjenom Baldekinu ugostila Zadar.

Gosti otvaraju susret sa 7:0, a Šibenčani svoje prve poene ubacuje nakon više od tri minute igre, kada na scenu stupa Armin Hrštić, koji ubacuje 12 poena u 14:0 seriji domaćina, ali košarkaši Zadra do konca prve četvrtine vraćaju prednost u svoju korist (21:18). U drugoj dionici obje momčadi imale su po nekoliko malih serija, s nekoliko izmjena u vodstvu, a na veliki se odmor otišlo s minimalnih 40:39 za Šibenku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično se nastavilo i u nastavku, s čak osam izmjena u vodstvima i četiri izjednačena rezultata u trećoj četvrtini, a ipak malo veća kvaliteta igrača Zadra došla je do izražaja početkom posljednje dionice, koju otvaraju s 14:5 u prvih pet minuta. Michael Brown je floaterom 90 sekundi prije kraja vratio neizvjesnost u susret, pogodivši za 77:75, ali to su bili i posljednji šibenski poeni na susretu, pa gosti na koncu slave s 80:75.

Odličan susret kod Zadra je s 23 poena i 15 skokova odigrao Dario Drežnjak, dok je 28 poena uz sjajan 7/12 šut za tricu kod Šibenke ubacio Hrštić.

Komentari

Povezano