Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zajec: ‘Jarni se malo zaletio, ali navijao bih za Panathinaikos protiv Hajduka’

Dinamova legenda i potencijalni budući predsjednik, Velimir Zajec, danas je gostovao u radijskoj emisiji HR2 ‘Homo sapiens’Naravno da se i u toj emisiji potegnulo pitanje kako komentira izjavu Roberta Jarnija da će navijati za Betis u europskoj utakmici protiv Dinama, Zajec je odgovorio sljedeće:

– Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati, jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao sa Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Zajec je u redovima Panathinaikosa nastupao između 1984. i 1988. godine te je s tim klubom osvojio grčko prvenstvo i dva grčka kupa, dok je Robert Jarni nastupao za Betis između 1995. te 1998. godine.

Možemo samo zaključiti da se radi o mnogo kontradiktornosti u jednoj izjavi…

Komentari

Povezano