Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zajec nakon ždrijeba: “Sramota je da Dinamo Ligu prvaka igra na ovom stadionu”

Dinamo je ždrijebom u Monacu saznao s kojih osam protivnika će igrati u ovosezonskom izdanju Lige prvaka. Na Maksimir će dolaziti Borussija Dortmund, Milan, Celtic i Monaco, dok će Plavi u goste Bayernu, Arsenalu, RB Salzburgu i Slovanu iz Bratislave.

Ždrijeb je komentirao i predsjednik Dinama Velimir Zajec:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobili smo jake protivnike, ali i one koje u našem dobrom stanju možemo pobijediti. Nadam se da ćemo osvojiti koji bod, možda i prođemo. Naša momčad je dobro, dobro posložena. Ne možemo se nešto puno pojačati, ali takvi smo, kakvi smo. Protiv Qarabaga smo napravili pothvat izbacivši ih.

Velimir Zajec za Sportske novosti

Nakon toga je dao još jedan zanimljiv komentar…

Kad smo došli, kazali smo da ćemo srediti klub, to ćemo sigurno napraviti. Jedino nam ostaje stadion. Ne znam kako će se to završavati. Mislim da je sramota Dinama da igra na ovakvom stadionu. Ne znam kako će se osjećati ove momčadi iz Lige prvaka kad dođu ovdje. Ali o stadionu bi trebalo pitati naše političare koji vode politiku grada i države. Stalno se nešto odgađa, vjerujem da će to konačno netko presjeći, da će netko kazati, dosta je toga idemo izgraditi stadion.

Velimir Zajec
Komentari

Povezano