Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zajec: „U početku smo imali problem u momčadi…“

Velimir Zajec prije mjesec dana je sjeo na mjesto predsjednika Dinama, a Modri su sada objavili veliki intervju za službenu stranicu. Većinom je pričao o svojoj igračkoj karijeri i danima u grčkom Panathinaikosu, ali se dotaknuo i aktualnog mandata u zagrebačkom klubu.

Prvo smo imenovali sportskog direktora što je jako važno. To je Marko Marić, ujedno sin našeg bivšeg vratara Zvonka Marića. Iznimno je aktivan, govori nekoliko stranih jezika, ima brojne kontakte i on je sportski direktor kakvog smo samo mogli poželjeti, on je pun pogodak. Tu je, između ostalih, i gospodin Dragutin Kamenski, izniman biznismen, koji može puno utjecati i na temi izgradnje stadiona. Bio sam na sjednici Dinamova Odbora za gradnju stadiona, čuo sam puno zanimljivoga, vidim da Grad želi pomoći. U ime naše vojske navijača tražimo pomoć i Grada i Vlade da se konačno krene u rješavanje ovog problema jer stadion je sramota za Zagreb i Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
GNK Dinamo

Između ostalog osvrnuo se i na trenutnu momčad.

Imamo sjajne igrače, tu su Bruno Petković, Martin Baturina, Stefan Ristovski, vratar Ivan Nevistić, puno je dobrih igrača da ne ulazim sad u pojedinačnu analizu. Ipak, mislim da u klubu imamo prevelik broj igrača pod ugovorom i da ćemo svi zajedno naći način kako sve to izbalansirati.

GNK Dinamo

Kao i na probleme koji su ga zatekli po dolasku…

Sigurno me ne čekaju med i mlijeko… U početku smo imali problem u momčadi jer su možda neki očekivali da ću doći i smijeniti trenera. A to nije moj model funkcioniranja. Uvijek sam pomagao trenerima, tako je bilo i u Panathinaikosu i u Dinamu. Trenerima treba pružiti priliku i povjerenje.

GNK Dinamo
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano