Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ždrijeb glavnog turnira u Umagu spojio dva Hrvata s pozivnicom, glavne zvijezde protiv kvalifikanata

Danas je od 18:45, par minuta nakon početka kvalifikacijskih mečeva, održan ždrijeb glavnog dijela ATP turnira u Umagu.

Kao i obično, prva četiri nositelja su slobodna u prvom kolu, a to su u ovom slučaju redom Čeh Jiri Lehečka, Talijan Lorenzo Sonego, Austrijanac Sebastian Ofner i Španjolac Roberto Carballes Baena. Što se najvećih zvijezda turnira tiče, a oni su definitivno Grand Slam osvajači Stanislas Wawrinka, Dominik Thiem i naš Marin Čilić, njih je zadesila ista sudbina. U prvom kolu igrat će protiv još uvijek nepoznatih kvalifikanata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thiem i Čilić su u istoj četvrtini ždrijeba pa je tako moguć njihov četvrtfinalni dvoboj.

Od dosad poznatih mečeva ističemo dvoboj između dva hrvatska tenisača koji su na turnir došli s pozivnicom organizatora – Duje Ajdukovića i Dina Prižmića, dok će po treći put u posljednjih 18 mjeseci u Hrvatskoj međusobno igrati Mađar Zsombor Piros i Australac Christopher O’Connell. Prošle godine je Piros predao O’Connellu u finalu Challengera u Splitu, dok je ove godine na istom mjestu Piros slavio u polufinalu te je u konačnici i osvojio turnir.

Gledat ćemo i dvoboje između dvojice Španjolaca Jaumea Munara i Alberta Ramosa Vinolasa, Mađara Fabiana Marozsana i Argentinca Juana Manuela Cerundola, Rusa Alexandera Shevchenko i Talijana Marca Cecchinata, Španjolca Martina Landalucea i Japanca Taro Daniela te Švicarca Marc-Andre Hueslera i Argentinca Federica Corije.

Prilažemo kompletan ždrijeb:

Ždrijeb prvog kola ATP turnira u Umagu
Komentari

Povezano