Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zekić o Bukviću: Nije normalno to što mu se događa u zadnjih par mjeseci

Osijek u subotu od 15 sati dočekuje Rijeku na Opus Areni u sklopu 17. kola SuperSport HNL-a. Osječani se trenutno ne nalaze u bajnoj formi, trenutno su peta momčad prvenstva, a u posljednja četiri kola upisali su jedan remi i tri poraza. Rijeka se pak nalazi na drugom mjestu na tablici s pet bodova zaostatka za vodećim Hajdukom, uz utakmicu manje.

Trener Zoran Zekić najavio je susret na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Siguran sam kako ćemo sutra biti u pravom izdanju. Igramo protiv odličnog protivnika, ali nema velikih tajni. Napravili smo dobru pripremu i očekujem od igrača da budu u najboljem izdanju.“

“Rijeka igra dobar nogomet, ima lepršave igrače. Agresivni su i uživaju u tome što igraju bez prevelikog opterećenja. Opus Arena nam je zasad opterećenje, sve to izgleda stvarno predobro. Dosad nismo pokazali ono što bismo trebali da bismo bili dostojni ovog stadiona. Najbolji recept za to promijeniti jest pobijediti”, nastavio je Zekić.

Komentirao je i jednog od najtalentiranijih igrača u ekipi Domagoja Bukvića koji za Osijek igra na krilnoj poziciji. Ipak, u hrvatskoj U-21 reprezentaciji igrao je na poziciji beka.

„Nisam razgovarao s izbornik Draganom Skočićem iako mislim da bi trebao. Domagoju sam poslije utakmice s Dinamom rekao neka ide doma i na dva dana isključi mobitel i da ne smije brže ni hodati. Nije normalno to što mu se događa u zadnjih par mjeseci, kao tako mladom dečku. Puno mu se toga prebrzo dogodilo, psihički i fizički. Teško je to podnijeti.

Nije mi problem što u reprezentaciji igra beka. Dapače, naučit će neke stvari što se tiče odgovornosti u obrani. U takvom je trenutku, svi mu moramo pomoći kako bi izašao iz rupe u kojoj se našao. Najbolje je da mu momčad pomogne i onda će se on izvući”, zaključio je Zekić.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano