Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zekić: Svi nas gnjave oko Hajduka, molio bih ljude da nas puste na miru

Osijek i Gorica će u subotu od 16 sati u Velikoj Gorici odigrati utakmicu 14. kola SuperSport HNL-a. Momčad Zorana Zekića nalazi se u pozitivnom nizu gdje su u posljednja tri susreta upisali isto toliko pobjeda. Slavili su protiv Hajduka na Poljudu i Istre na domaćem terenu u prvenstvu, dok su posljednje u osmini finala Kupa svladali Karlovac.

“Prošli smo u Kupu i to je najbitnije. Nije ni mjesto ni vrijeme za priču o kvaliteti. Sutra je bitna utakmica, moramo biti koncentrirani i puno bolji u nekim detaljima“, započeo je Zekić pa nastavio o idućoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gorica je jako dobar protivnik koji ove godine igra odličan nogomet, što je nastavak od proljeća. Igrao sam protiv njih. Pokazat ćemo dečkima njihove kvalitete, pokušati pronaći mane i biti sutra što bolji”, rekao je Zekić.

Osvrnuo se i na pitanja oko zaostale utakmice protiv Hajduka koja će se odigrati 8. studenog (srijeda) na Opus Areni.

“Iskoristit ću ovu priliku. Svi su fokusirani na srijedu, svi zivkaju, gnjave. Najprostije rečeno, molio bih ljude da nas puste na miru da se koncentriramo na svoj posao, a ne da pričamo o kartama. Nije sad vrijeme za to.“

Za kraj je dodao kakvu utakmicu očekuje u Velikoj Gorici.

“Utakmica mora biti u duhu fair-playa, ali moramo biti čvršći i kompaktniji nego dosad. Ne bih htio javno o tome govoriti, ali neki mi detalji jako smetaju. Recimo, više discipline sam vidio kod Karlovca nego kod nas. Ne bih volio da se netko naljuti, ali to je trećeligaška momčad. Ako mogu oni, onda možemo i mi”, zaključio je Zekić.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano