Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zekić uoči Dinama: “Želim da nas sreća ovog puta nagradi”

Sutra će se u 19:30 na Maksimiru odigrati derbi 34. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Osijeka. Dinamo si je stvorio tampon zonu ispred Rijeke s četiri boda plusa no sigurno će tražiti pobjedu koja će ih gurnuti na jedan korak od potvrde naslova prvaka.

Osijek je isto napravio protiv Lokomotive u borbi za četvrto mjesto, no iz istih razloga će ganjati pozitivan rezultat. Uoči polaska u Zagreb medijima se obratio i trener Osječana Zoran Zekić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli put smo u Maksimiru odigrali izvrsnu utakmicu, ali nažalost sreća nas nije nagradila i primili smo gol u zadnjoj minuti. Ovdje smo odigrali još bolju utakmicu, no pred kraj smo se malo povukli zbog njihovog pritiska i dobili gol. O nesreći u onoj utakmici koju je vodio moj prethodnik da ni ne pričam.

O trenutnom stanju u momčadi Zekić je dodao:

Malo nas muče ozlijede! Zadnja vijest je da se na treningu ozlijedio Ladislav Almási i on vjerojatno neće igrati. Također, muče nas i ozlijede vratara, Marko Barešić, pa Marko Malenica i sada mali Jan Hlapčić koji je slomio ključnu kost, no što da radimo! Prilagodit ćemo se stanju kakvog imamo i u roster će ući neki novi mladi dečki, no neću sada sve otkriti.

Kada je govorio o Dinamu Zekić je bio pun poštovanja:

Povući ću paralelu: sigurno ste gledali Real Madrid protiv Bayerna! E, pa oni imaju takav mentalitet velikog kluba, vjeruju u sebe do zadnjeg trenutka čak iako im ne ide. Zna se tko je sutrašnji favorit u Maksimiru, no da ne vjerujemo u sebe ne bismo ni išli u Zagreb. Vjerujemo u kvalitetu koju smo pokazali u zadnje vrijeme.

Podsjetimo, Osijek u zadnjih šest utakmica ima pet pobjeda, dok Dinamo u zadnjih osam utakmica ima sve pobjede i biti će zanimljivo vidjeti čiji će se momentum nastaviti.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano