Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zekić uoči Hajduka: Gosti smo u Splitu, nadam se da nećemo biti previše ljubazni!

Zoran Zekić se vratio na klupu Osijeka, a u svom drugom mandatu ga odmah očekuje težak ispit na Poljudu protiv Hajduka. Derbi 12. kola SuperSport HNL je na rasporedu u nedjelju 22. listopada u 18 sati. Zekić je na klupi naslijedio Stjepana Tomasa koji je nedavno dobio otkaz zbog loših rezultata.

Utakmicu protiv Hajduka je najavio na svojstven način izjavivši sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih želio da ovo bude bahato. Gosti smo u Splitu, nadam se da nećemo biti previše ljubazni gosti. Respekt Hajduku, ali moram se baviti svojom momčadi i ispraviti stvari koje nismo dobro radili kako bi to bilo kvalitetnije. Utakmica traje 90 minuta, želja mi je odgovoriti na njihov način igre i da imamo ideju kad imamo loptu. Moramo biti disciplinirani, nema filozofije, želim da Osijek bude momčad. Idemo ispravljati neke detalje koje sam vidio u Vukovaru. Nismo izgledali kao ekipa. Sličnu situaciju zatekao sam u Albaniji po pitanju taktičkih stvari, pa smo igrali Europu i bio sam ponosan kako su izgledali jučer u derbiju. Želim da Osijek uđe u pozitivan tijek igre i razmišljanja. Da osjetimo radost navijača i pozitivnu energiju”

Bio je upitan o ciljevima s Osijekom, na što je odgovorio: “Meni je najbitnija ova utakmica s Hajdukom. Ne mogu ništa više reći jer smo imali malo vremena za uigravanje. U četvrtak smo se kompletirali. Osnovni cilj je igrati što bolje, napadački kada god je to moguće”, zatim je dodao “Sjest ćemo i pričati koji su ciljevi, nismo još pričali o strategiji, sve nam je to došlo dosta brzo. Ali moja želja je Osijeku vratiti identitet, da je više domaćih igrača. Vidjet ćemo kakav će biti proces, ali ne smije patiti rezultat. U Vukovaru sam doživio prizemljenje, ali ne tražim alibi. Došao sam u takvu situaciju, od prvog dana moramo biti najbolji što možemo biti.”

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano