Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Željko Sopić najavio Derby della Učka: Nadam se da smo izvukli pouke protiv Rudeša

Nakon reprezentativne stanke, klupski nogomet vraća se u pogon. U nedjelju 22. listopada od 15 sati je na rasporedu susret 12. kola SuperSportHNL kada će Istra 1961 na Aldo Drosini ugostiti Rijeku.

Ogroman interes je za ovu utakmicu u Puli, a trenutno vodeća momčad elitnog ranga hrvatskog nogometa imat će veliku podršku s obzirom na to da su njihovi najvjerniji navijači rasprodali gostujući sektor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice, strateg Rijeke Željko Sopić je najavio utakmicu izjavivši sljedeće:

Drago mi je da će biti jako puno naših navijača. Bez obzira na trenutno stanje na ljestvici, očekuje nas zahtjevna utakmica. Nadam se da smo izvukli pouke iz utakmice protiv Rudeša. Spremni smo i nadam se da ćemo ispuniti zadani cilj, a to je pokušati osvojiti tri boda.

Istri je najveći problem stvorio poraz od Lokomotive, jednostavno nisu bili pravi taj dan. Vjerujem da će Istra vrlo brzo krenuti prema sredine ljestvici, igraju dobro, ali rezultati ih ne prati. Moramo naglasak staviti na njihove brze igrače

Željko Sopić, NK Rijeka

Istra 1961 trenutno se nalazi u jako lošoj formi, nanizali su pet uzastopnih poraza. S druge strane je Rijeka u fantastičnom nizu – u posljednjih pet utakmica upisali su četiri pobjede i jedan remi, a posebice se ističe pobjeda u Jadranskom derbiju protiv Hajduka iz prethodnog kola.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano