Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Željko Sopić nakon pobjede: “Nije bitna kvaliteta ekipa kad igrate na ovakvom travnjaku”

Rijeka je u teškoj koprivničkoj utakmici odigranoj protiv Slaven Belupa po katastrofalnom travnjaku na koncu slavila pogotkom Nike Galešića i upisala vrijedna tri boda.

Na samu se utakmicu osvrnuo i trener slavljeničke momčadi, uvijek zanimljivi i rječiti Željko Sopić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica je 50:50, nije bitna kvaliteta ekipa jer kad igrate na ovakvom travnjaku koje više liči  na krumpirište i klizalište, to ste jednom vi, jednom oni. Divim se igračima obje ekipe, najbitnije da se nitko nije ozlijedio. A pogotovo to vrijedi za igrače Slavena koji stalno igraju na tom terenu.

Željko Sopić o samoj utakmici

Moj prijatelj Roy Ferenčina (trener Slaven Belupa op.a.) rekao mi je da je teren danas još i dobar kakav je inače! Nadam se da će i za njih, i za cijeli HNL stići ljepši dani kada na ljeto zamijene ovaj travnjak. Na ovome se, nažalost, igra koja se zove nogomet ne može igrati.

Željko Sopić o terenu

Ovo navijanje je bilo famozno, strašno, nemam riječi!

Željko Sopić o podršci Armade

Slijedi nam prijateljska utakmica protiv Domžala u petak, a sad igrači imaju dva dana slobodno. Nakon toga kreću pripreme za utakmicu protiv Rudeša za koju smo ostali bez Radeljića i Obregóna. Nismo se ciljano čistili od kartona, da ne bi opet bilo nekog “zijevanja” bezveze. Rijeka se ne čisti, ako ne ide drugačije – onda pošteno!

Željko Sopić o narednom periodu za igrače Rijeke
Komentari

Povezano