Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Željko Sopić postaje novi trener Rijeke!

Ludnica u Super Sport HNL se nastavlja. Rijeka je ekspresno riješila pitanje trenera i s ekipom bi već u francuski Lille trebao ići Željko Sopić! Kažemo trebao ići, jer informacije kažu kako još uvijek neće biti s ekipom na klupi.

Dosadašnji trener Gorice se odmah spominjao kao moguća opcija, a sada isto potvrđuje 24 sata. Detalji su zasad nepoznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

49-godišnji Zagrepčan dobro je znano HNL ime koje je igračku karijeru provelo u Zagrebu, Borussiji Mönchengladbach, Ahlenu, Zagrebu, Slaven Belupu i Lokomotivi, a trenersku u Rudešu, Dinamovoj drugoj ekipi, Al-Ainu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, azerbajdžanskog Sabáhu, a prošle je sezone s Goricom izveo pravo malo čudo i spasio ekipu od ispadanja iz lige iz praktički bezizlazne situacije, nevjerojatnim proljetnim nizom.

Sopićeva Gorica igrala je tvrd natjecateljski nogomet, a u 24 utakmice na klupi upisao je 7 pobjeda, 9 remija i 8 poraza uz gol razliku 27:25. Zanimljivo, na čak 10 utakmica postignut je samo 1 pogodak, a osim toga Sopić je ostao neporažen u 3 utakmice protiv Dinama, pa bi iz te perspektive uoči teških gostovanja u Lilleu te Zagrebu, trebao pronaći odgovor na napadačke akcije protivnika.

Još se ne zna tko će naslijediti Željka Sopića na klupi Gorice.

Više informacija uskoro.

Komentari

Povezano