Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zion sjajan u pobjedi Pelicansa

Jedan od susreta sinoćnjeg rasporeda NBA lige bio je onaj između New Orleans Pelicansa i Detroit Pistonsa. Pelicansi su očekivano slavili 114:101, ali priča večeri bio je Zion Williamson.

Mladi Zion napokon je izgledao onako kako ljudi očekuju da može izgledati na konstantnoj bazi. Ubacio je 36 poena uz sjajnih 13/14 (93 %) iz igre, skupio sedam skokova, šest asistencija i dvije ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelovalo je da s nevjerojatnom lakoćom dolazi do tako učinkovite partije, no nije prvi put da pokazuje tako efikasno izdanje. Tri je puta upisao više od 30 poena s postotkom iz igre većom od 90. Takvih partija samo Wilt Chamberlain i Dwight Howard imaju više.

Iako Detroit nije mjerilo, ovakve predstave Williamsona obećavaju. Možda napokon liga dobije njegovo dominantno izdanje na nešto dulje vremena, pošteđeno ozlijeda i drugih problema. Valja istaknuti pomoć CJ-a McColluma koji je ubacio 23 poena i dodao sedam asistencija.

Pelicansi su trenutno u sjajnoj formi s devet pobjeda u posljednjih 11 utakmica, što ih svrstava na respektabilno peto mjesto Zapadne konferencije.

Komentari

Povezano