Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zlatko Dalić: “Guardiolu hvale zbog Gvardiola na beku, a mene krive”

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u hotelu Sheraton. Točnije, samo dio Vatrenih, budući da su mnogi još uvijek okrenuti klupskim obvezama i kasnije će se priključiti Zlatku Daliću i izabranicima, koji će oko 15 sati doći u dvore predsjednika države Zorana Milanovića. Povodom okupljanja reprezentacije, izbornik Dalić obratio se javnosti putem konferencija za novine.

Danas krećemo s pripremama za Euro. Svaki dan će netko dolaziti, a do 3. lipnja bi sve trebali biti tu. LukaBroz Mario Pašalić imaju obveze u klubu. Nadam se da će svi biti zdravi i da neće biti ozljeda. Počinjeno ranije nego što smo mislili, imamo igrača koji su završili prvenstvo prije sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje s Antom Budimirom i Nikolom Vlašićem?

Budimir je jučer zabio gol i vraća se u golgetersku formu. Vratit ćemo ga s treninzima. Oporavak Nikole Vlašića ide jako dobro. Stalno se čuje s našim doktorima i Lukom Milanovićem. Dogovor je da do 1. lipnja bude spreman maksimalno. Ako ne bude spreman do tad, on će reći iskreno što osjeća, mi ćemo ga vratiti kući. To je taj dogovor.

Samo je Borna Sosa lijevi bek na vašem popisu. Jeste li prelomili da Joška Gvardiola također koristite na lijevom beku?

Za gol u finalu FA kupa Joško nije kriv. Više je greška golmana. Nije bila koordinacija, nije bio dogovor. Joško je igrao sjajnu sezonu. Ako se sjećate, on je na Euru debitirao na lijevom beku, protiv Engleske. Pepa Guardiolu hvale, mene krive, ha, ha. Na toj poziciji do izražaja dođe njegova brzina, hitrina. Španjolci imaju Yamala na krilu i moramo naći načina kako ga zaustaviti. Ideja je da protiv Španjolaca Joško bude na lijevom beku.

Komentari

Povezano