Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zlatko Dalić: Odgovornost je moja, ovo je bilo jako loše

U izjavi po završetku utakmice protiv Walesa, Zlatko Dalić osvrnuo se na utakmicu u kojoj je Hrvatska poražena po drugi puta u samo 4 dana, čime je dovela u pitanje svoj plasman na Europsko prvenstvo iduće godine u Njemačkoj.

“Imamo problem prema naprijed, nemamo ideje. Ovo je bilo loše, izgubili smo 2 utakmice, doveli se u tešku situaciju da ovisimo o drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i uvijek, ja ću prvi preuzeti odgovornost jer sam mogao bolje pripremiti ekipu, ali moramo dići glavu gore i krenuti dalje.

S promjenama u ekipi u odnosu na utakmicu želio sam podići agresiju, s Majerom smo to i dobili, no ostatak ekipe nije bio na nivou, nije bilo energije, nismo stvorili šansu u 2 utakmice.

Prema naprijed nismo imali ideju, kreaciju, to izostaje, bezidejni smo, ovo je bilo jako loše. Moramo svi skupa dići glavu, ispričati se i spremiti se za posljednje 2 utakmice.

Nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti u 20 dana, vratiti neke igrače koji su ozlijeđeni.

Izmjenama na poluvremenu smo htjeli izmjeniti situaciju, pokušati napraviti višak preko bokova, no naša greška za drugi gol okrenula je vodu na protivnikov mlin i mi se tu nismo snašli.

Ljuti me što smo se doveli u ovu situaciju, no očito mi ne možemo bez problema. Treća situacija, playoff zahvaljujući rezultatu iz Lige nacija, me ne zanima. Latvija u gostima i Armenija kod kuće su naša finala.”

Zlatko Dalić za Novu TV
Komentari

Povezano