Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zlatko Dalić: “Raduje nas što je naš kapetan i dalje s nama”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, objavio je popis igrača na koje računa za predstojeće utakmice u Ligi nacija. Prvi izazov Hrvatsku očekuje 5. rujna u Lisabonu, nakon čega će, tri dana kasnije, na domaćem terenu u Osijeku ugostiti Poljsku. U istoj skupini je i Škotska, s kojom će Hrvatska odmjeriti snage 12. listopada, a nekoliko dana kasnije, 15. listopada, hrvatska reprezentacija će gostovati u Poljskoj.

Liga nacija bit će nam dobra platforma za stvaranje momčadi koja će iduće godine krenuti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. U odnosu na ovogodišnji Euro, ostali smo bez dvojice senatora, Vide i Brozovića, ali zato nas sve raduje što je kapetan i dalje s nama – Luka je naša velika snaga na terenu i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zlatko Dalić

Čekaju nas jako dobri protivnici u Ligi nacija, počevši s Portugalom u Lisabonu. Iako nećemo i ne smijemo zanemariti rezultat jer hrvatska reprezentacija uvijek mora stremiti pobjedama i uspjesima, naš prvenstveni cilj u Ligi nacija je posložiti momčad koja će krenuti u kvalifikacije za SP. To znači pronaći neka nova lica, isprobati neka nova kadrovska i taktička rješenja, a pritom zadržati ono što je bilo najvažnije u našim uspjesima – snažno zajedništvo, timski duh i pobjednički mentalitet.

Zlatko Dalić
Komentari

Povezano