Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zločesti dečko hrvatskog nogometa najavio igračku pauzu

Iako je tek zimus stigao u redove fenjeraša i sigurnog putnika u 1. NL, zagrebačkog Rudeša, Eros Grezda i prije isteka sezone raskinuo je ugovor i objavom na Instagramu najavio igračku pauzu.

Grezda je u redovima Rudeša zaigrao u 9 utakmica bez značajnijeg učinka, a hrvatskoj nogometnoj javnosti najpoznatiji će biti po sjajnim predstavama u Lokomotivi i Osijeku koji je za njega platio 600.000 € odštete. Nakon 122 HNL utakmice u kojima je postigao 24 pogotka i dodao 12 asistencije te se prometnuo u jednog od najopasnijih krilnih igrača lige, Grezda je za 2 miljuna € preselio u škotski Rangers, no nije dosegao uspjehe koji su mu se predviđali, dapače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rangersima je vrlo brzo suspendiran nakon što se sukobio sa suparnikom na prijateljskoj utakmici te ga i pljunuo. Tadašnji trener Rangersa Steven Gerrard rekao je kako, dok je on trener, Grezda više neće zaigrati za klub, pa je Albanaca nakon samo nekoliko mjeseci za 400.000 € Osijek vratio u svoje redove.

Da mu incidenti neće biti strani pokazao je i sukobom s Antonijom-Mirkom Čolakom na parkiralištu stadiona na Rujevici nakon kontroverznog polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. Po isteku utakmice u kojoj su Osječani ispustili vodstvo od 2:0, Grezda je sačekao Čolaka na parkiralištu i udario ga šakom u glavu, zbog čega je dobio suspenziju HNS-a, a i kaznu riječkog Općinskog suda zbog remećenja javnog reda i mira.

Grezdina je karijera nakon toga krenula nizbrdo, a stigme zločestog dečka nije se uspio otarasiti niti brojnim angažmanima diljem Europe, poput mađarskog Zalaegerszega, turske Manise, albanskog Partizanija, Šibenika i na koncu Rudeša.

Foto: Screenshot (Instagram: Eros Grezda)

Sve je to igraču koji je za albansku reprezentaciju upisao 13 nastupa očito prekipjelo, te je odlučio potražiti odmor od nogometa.

Komentari

Povezano