Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zoran Zekić do minimalne pobjede u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu

Osim utakmica kvalifikacija za Ligu prvaka, danas se odigralo i pet utakmica kvalifikacija za Konferencijsku ligu, koje u četvrtak očekuju i naše Rijeku i Osijek.

U prvoj utakmici odigranoj od 17h u Andori, domaći AC Escalades izgubio je minimalnim rezultatom 1:0 od albanskog Partizanija našeg trenera Zorana Zekića. Svih 90 minuta na poziciji stopera odigrao je novopridošli Mateo Kocijan, prošlogodišnji igrač Slaven Belupa, a prvo poluvrijeme na poziciji desnog krila odigrao je i bivši igrač Osijeka i Šibenika Eros Grezda. Pogodak odluke za goste zabio je Christian Mba u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 20h igrali su i velški TNS te luksemburški Swift Hesperange, a gosti su došli do prednosti u 14. minuti preko lijevog beka Simaa Martinsa. U 74. minuti, Rory Holden zabio je pogodak za konačnih 1:1 koji znače da će se o putniku u daljnje kolo odlučiti za 7 dana.

U dvoboju malteškog Hamrun Spartans FC-a i Dinamo Tbilisija, pogodak za 1:0 za goste postigao je srpski napadač Zoran Marušić u 59. minuti, no žilavi Maltežani se nisu predavali te su preko Josepha Mbonga koji je bio dvostruki strijelac u 80. i 98. minuti, duboko u sudačkoj nadoknadi, stigli do velike i vrijedne pobjede od 2:1 i nastavak preporoda malteškog nogometa u Europi koji će značiti mnogo za koeficijent ovog nogometnog patuljka.

Kosovski Ballkani protiv sjevernoirskog Larne FC-a vodio je 2:0 u 1. poluvremenu, pogocima Albiona Rrahmanija i Almira Kryeziua u 26. i 31. minuti, da bi konačnih 3:0 postavio Nazmi Gripshi u 66. minuti.

Sanmarineški SP Tre Penne i latvijska Valmiera FC odigrali su posljednji susret večeri, a gosti su pogotkom Camila Mene vodili 1:0 u 33. minuti. U 2. poluvremenu, Alioune Ndoye i Camilo Mena postizali su pogotke za konačnih 3:0.

Komentari

Povezano