Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zoran Zekić se vraća u Osijek

Kako javlja više domaćih medija, Zoran Zekić uskoro bi i službeno trebao postati trajna zamjena za Stjepana Tomasa na klupi Osijeka. Zekić bi se tako nakon četiri i pol godine trebao vratitit u “svoj” Osijek koji je već vodio od 2015. do 2019.

Zekić je do sada bio trener albanskog Partizanija s kojim se nalazi na petom mjesecu prvenstvene tablice. Njihovu je klupu preuzeo u srpnju te u 14 utakmica ima sedam pobjeda, tri poraza i četiri neriješena rezultata. Iako se odmah po Tomasovoj smjeni spominjao kao jedno od rješenja, čekalo se da dva kluba odrade pregovore, te bi prvoligaš s Drave albanskom klubu trebao isplatiti sto tisuća eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetnika radi, Tomasu je presudio gostujući poraz od Slaven Belupa. Na klupi Osijeka je odradio 20 utakmica u kojima je deset puta slavio, te je upisao po pet poraza i isto toliko neriješenih rezultata. Klub je uz njega napustio i sportski direktor Ivica Kulešević, a “formalnost” protiv Rudeša prošli vikend odrađena je 3:0 pobjedom u kojoj je Osječane vodio Tomasov pomoćni trener Ivo Smoje.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano