Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zovko objavio popis: Čilić se vraća, Ćorića nema

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će prvog tjedna veljače u Varaždinu igrati kvalifikacijski susret za plasman na završnicu natjecanja protiv Belgije pa je danas novi izbornik Velimir Zovko objavio prvu nominaciju postave.

Nakon duge pauze zbog ozljede, tenisu se vratio Marin Čilić te se najuspješniji hrvatski Davis Cup reprezentativac našao na novom popisu. Iznenađujuće, na popisu nema prvog hrvatskog reketa Borne Ćorića jer su uz Čilića na popisu Borna Gojo, Duje Ajduković te specijalisti za parove Ivan Dodig i Mate Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri predstavljanju popisa je Zovko rekao sljedeće:

“Svi naši najbolji igrači stavili su se na raspolaganje, a u prvoj nominaciji su Gojo, Ajduković, Čilić, Dodig i Pavić. Kao što je poznato, to ne mora biti konačna lista, jer pravila dopuštaju promjenu tri imena u odnosu na današnju nominaciju, ali sigurno je da ćemo u Varaždinu igrati u vrlo jakoj postavi”.

Danas je svoj sastav objavio i belgijski izbornik Steve Darcis. On je nominirao Davida Goffina, Zizou Bergsa, Jorisa de Loorea te specijaliste za parove Sandera Gillea i Jorana Vliegena.

Komentari

Povezano