Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinjski golom bivšeg dinamovca pobijedio Borac u prvoj utakmici finala BiH Kupa

U prvoj utakmici finala BiH Kupa Zrinjski je na Bijelom brijegu s minimalnih 1:0 pobijedio Borac Banja Luku.

Iako je riječ o nacionalnom kupu, bio je to dvoboj dvije momčadi koje se oštro protive državi te se ne smatraju bh. klubovima. Tako su se prije prvog sučevog zvižduka mogle vidjeti poprilično neugodno scene, dok su se igrači suci poredali na sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puštena je himna BiH, koja je s tribina dočekana masovnim zvižducima obaju strana navijača. Nadalje, igrači obje momčadi nisu se okrenuli prema zastavi BiH, to su učinili samo suci utakmice.

Plemići su bolje otvorili susret i pokazali se kao jači rival već od prve minute. Dobru igru okrunili su pogotkom nakon pola sata, asistenciju je upisao Matija Malekinušić, a u strijelce se nakon sjajne akcije upisao bivši igrač Dinama Mario Ćuze.

Do kraja poluvremena nismo vidjeli više golova, a igrači Borca mogli su biti zadovoljni što na predah idu sa samo jednim pogotkom zaostatka. U nastavku je Borac izašao bolji, ali domaćini su i dalje bili konkretniji te su discipliniranom igrom spriječili ikakvu opasnost po svoj gol, stoga se mreže više nisu tresle.

Za Zrinjski su od Hrvata, osim Malekinušića i Ćuzea, zaigrali i bivši hajdukovci Filip Bradarić i Mario Tičinović, dok je s klupe ušao svojevremeni Istrijan Antonio Ivančić. Uzvrat je na rasporedu 22. svinja u Banja Luci.

Komentari

Povezano