Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinjski i Hajduk remizirali u prijateljskom ogledu

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Mostaru, Zrinjski i Hajduk odigrali su 1:1. Na lijepo ispunjenom stadionu gledali smo zanimljivu utakmicu s dosta visokim tempom.

Odlično je Zrinjski ušao u susret i poveo već u trećoj minuti. Nakon kornera u petercu Hajduka najspretniji je bio bivši Dinamov napadač Mario Ćuže, koji je pogodio za vodstvo domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije vodstvo dugo trajalo pa se Hajduk vratio samo deset minuta kasnije. Fahd Moufi je s desne strane ubacio na drugu stativu, Filip Krovinović je glavom vratio u sredinu, a Nikola Kalinić zakucao loptu u mrežu.

Nakon furioznog početka, utakmica se smirila. Do kraja prvog dijela izdvaja se jedino situacija iz kaznenog prostora Hajduka kada je Dino Mikanović srušio Matiju Malekinušića. Kontakta je zasigurno bilo, no sudac utakmice procijenio je da nema elemenata za kazneni udarac.

U drugom dijelu oba su trenera napravila nekoliko izmjena čime je opala razina igre. Tako je drugih 45 minuta obilježio dosta sporiji tempo. Najbliže vodstvu bio je Hajduk u 74. minuti kada je Leon Dajaku iz slobodnog udarca zatresao stativu.

Bilo je to sve iz utakmice koja je opravdala status prijateljskog susreta. Dosta juniora je dobilo priliku s obje strane te je na kraju neriješeni ishod najrealniji.

Komentari

Povezano