Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinjski ostvario najveći izlazni transfer u povijesti kluba

HŠK Zrinjski Mostar je sinoć potvrdio kako je klub napustio Stipe Radić. 23-godišnjak je otišao u danskog prvoligaša Viborg te je Zrinjski ovom prodajom ostvario najveći izlazni transfer u povijesti kluba.

Zrinjski je prodao Radića za 550 tisuća eura te će taj iznos podijeliti s Radićevim bivšim klubom Fortunom. Sada bivši stoper Zrinjskog je s novim klubom potpisao ugovor do 2027. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radić je produkt akademije Hajduka te je za prvu momčad kluba iz Splita upisao devet nastupa. Hajduk je napustio u veljači 2021. godine kada je otišao u Belgiju, preciznije u K. Beerschot V.A. za 450 tisuća eura. Prije dolaska u Zrinjski je bio član Fortune Sittard od 1. siječnja do 3. rujna 2023. godine.

HŠK Zrinjski Mostar može službeno potvrditi transfer Stipe Radića u danski Viborg FF! Radić je u redove Plemića stigao u rujnu prošle godine, debi je upisao u povijesnom trijumfu protiv AZ Alkmaara (4:3), a dres s lentom oblačio je u 21 službenoj utakmici. Stipe, želimo ti puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku nogometne karijere!

Izvor: Facebook HŠK Zrinjski Mostar
Komentari

Povezano