Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinjski remizirao s LASK-om te ostao bez Europa lige

Nogometaši Zrinjskog su na domaćem terenu remizirali s LASK Linzom rezultatom 1:1 (2:3) i na taj način izgubili u playoffu Europa lige.

Prvo poluvrijeme nije bilo toliko sadržajno što se tiče prilika, ali je Zrinjski ipak došao u vodstvo iz jedanaesterca u 38. minuti kada je precizan s bijele točke bio Nemanja Bilbija. To je ujedno bio i jedini udarac u okvir momčadi Krunoslava Rendulića. U tom trenutku je ukupan rezultat u dvomeču bio izjednačen (2:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu su gosti brzo došli do izjednačenja preko Branka Jovičića u 52. minuti na asistenciju Roberta Žulja kojeg navijači Zrinjskog ne pamte po dobrom s obzirom na to da im je u prvoj utakmici zabio dva gola. Austrijanci su bili bolji protivnik u drugom poluvremenu i uspješno su zadržali remi do kraja susreta i plasirali se u skupine Europske lige ukupnim rezultatom 3:2.

Neće se previše žaliti za ovim susretom u taboru Zrinjskog iz Mostara s obzirom na to da su ipak izborili skupine europskog natjecanja, tj. skupine Konferencijske lige. Time su ispisali povijest i postali prvi klub iz Bosne i Hercegovine koji se uspio plasirati u grupnu fazu nekog europskog natjecanja.

Komentari

Povezano