Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinjski se remijem protiv Aston Ville oprostio od Europe

Posljednje 6. kolo Konferencijske lige na Stadion pod Bijelim Brijegom dovelo je najveće iznenađenje engleske Premier lige, Aston Villu. Utakmica je završila s miroljubivih 1:1. Englezi su stigli u Mostar u izmijenjenom sastavu, a razlog tomu je činjenica da su prolazak već ranije osigurali. Zrinjski je prije ovog kola ispao pa je ovaj susret imao revijalni karakter.

Takvo je i bilo prvo poluvrijeme. U njemu nismo vidjeli ništa vrijedno spomena. Zrinjski se solidno branio, dok je Aston Villa imala jalovu inicijativu. Početak drugog poluvremena također nije obilovao zbivanjima, a onda su gosti poveli u 61. minuti. Talijan Nicolo Zaniolo ostao je usamljen u šesnaestercu nakon jednog ubačaja s lijeve strane te mirno pogodio za 0:1 na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju priliku za izjednačenje Plemići su imali u 80. minuti susreta. Nakon konfuzije u gostujućoj obrani lopta je pala pred Aldina Hrvanovića, koji s tri metra ne uspijeva ugurati loptu u prazna vrata. Ipak, ono je stiglo sedam minuta kasnije. Matija Malekinušić prekrasno je pogodio izvana za erupciju mostarskih tribina te 1:1 na semaforu. Taj rezultat ostao je do kraja utakmice.

U drugom susretu ove skupine, Legia je na domaćem terenu svladala AZ Alkmaar rezultatom 2:0. Poveli su Poljaci u 34. preko Yuri Ribeira, a potvrdu prolaska donio je Blaž Kramer u 81. minuti.

Komentari

Povezano