Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinjski slavio u mostarskom derbiju i nastavio pobjednički niz

Večeras je u susjednoj Bosni i Hercegovini odigran jedan od najvećih derbija, onaj mostarski između Veleža i Zrinjskog. U napetoj utakmici bez mnogo pravih prigoda, do minimalne pobjede od 1:0 su došli nogometaši Zrinjskog koji na ovom susretu nisu mogli računati na svoje navijače kojima je zabranjen dolazak.

Jedini pogodak je viđen u 31. minuti kada je svoj golgeterski niz nastavio Nardin Mulahusejnović. Bio je to njegov treći gol u posljednje tri utakmice te ukupno peti ove sezone zahvaljujući čemu je trenutno treći najbolji strijelac WWIN Lige BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to druga uzastopna pobjeda Zrinjskog u mostarskim derbijima i sedma u posljednjih osam međusobnih ogleda. Ovime je kompletiran najteži dio njihovog rasporeda jer su u posljednja četiri kola igrali redom protiv Borca, Željezničara, Širokog Brijega i Veleža te su u tim utakmicama uknjižili 10 od maksimalnih 12 boda.

Zrinjski je trenutno vodeća momčad bosanskohercegovačkog prvenstva s 19 osvojenih bodova iz sedam utakmica, dva više od drugoplasiranog Sarajeva. Velež je, s druge strane, ostao tek osmi s devet bodova iz osam utakmica.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano