Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinjski uputio jedan udarac prema golu u porazu kod AZ Alkmaara

U 5. kolu Konferenijske lige nogometaši Zrinjskog iz Mostara poraženi su na gostovanju kod nizozemskog AZ Alkmaara 1:0. U prvom međusobnom dvoboju Plemići su slavili rezultatom 4:3, nakon što su na poluvremenu imali zaostatak od 0:3.

Najbolju prigodu prvog dijela imao je 19-godišnji Ernest Poku u 23. minuti susreta, ali obrana Zrinjskog u posljednji trenutak očistila je tu opasnost. Samo minutu kasnije, glavni sudac Oleksiy Derevinskyi otišao je na VAR monitor pogledati potencijalni kazneni udarac za AZ, no ipak nije pokazao na najstrožu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u 58. minuti Nizozemci su ipak dobili kazneni udarac. Bivši igrač zagrebačkog Dinama, Mario Ćuže skrivio je kazneni udarac, a siguran realizator bio je Vangelis Pavlidis za 1:0 na semaforu. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. Valja istaknuti statistiku udaraca, koja pokazuje da je AZ imao njih 20, dok su gosti iz BIH završili susret sa samo jednim udarcem prema vratima domaćina.

Zrinjski je ovim porazom ostao na tri boda, dok se AZ popeo na šest osvojenih bodova. U drugom susretu ove skupine, u Birminghamu od 21:00 sastaju se Aston Villa i Legia.

Komentari

Povezano