Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinka Ljutić pala u drugoj vožnji i propustila priliku za dobar plasman

Veleslalomska sezona za skijašice nastavila se u švedskom Åreu. Pobjednica je bila Federica Brignone koja je odvozila sjajnu drugu vožnju, dok naša Zrinka Ljutić nije uspjela završiti drugu vožnju.

Nakon prve vožnje vodeća je bila Šveđanka Sara Hector. Jedina koja joj se uspjela približiti na manje od jedne sekunde bila je vodeća skijašica u Svjetskom kupu, Švicarka Lara Gut-Behrami, koja je za Hector zaostala za 61 stotinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina hrvatska predstavnica Ljutić je sa startnim brojem četiri došla do sedme pozicije. Njen zaostatak za vodećom Hector nakon prve vožnje iznosio je sekundu i 70 stotinki. Tehnički je jako dobro odvozila stazu, ali ju je jedna mala greška koštala još boljeg plasmana.

U drugoj vožnji Zrinka je imala dobro prolazno vrijeme, no odmah nakon drugog prolaza je napravila ogromnu pogrešku koja je rezultirala padom. Šteta jer ovo je bila dobra prilika za postolje.

Sjajnu drugu vožnju odvozila je Brigone koja je najbržim vremenom druge vožnje u cilj ušla sa sekundom i pol prednosti ispred Marte Bassino. Nakon Brignone na startu su ostale samo Gut-Behrami i Hector. One ju također nisu uspjele uhvatiti i Talijanka je došla do pobjede.

Komentari

Povezano