Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinka Ljutić upisala novi top 10 rezultat

Amerikanka Mikaela Shiffrin slavila je u veleslalomu održanom u austrijskom Lienzu, dok je hrvatska skijašica Zrinka Ljutić utrku završila na desetom mjestu.

Siffrin je slavila nakon što je obranila prednost i vodstvo nakon prve vožnje s vremenom 2:05.98. Na drugom mjestu bila je Talijanka Federica Brignone sa zaostatkom od 38 stotinki. Treća je završila Šveđanka Sara Hector (+0.45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljutić je bila 15. nakon prve vožnje, ali odradila je vrlo dobru drugu i poboljšala plasman te završila deseta sa zaostatkom od 1.52 sekunde. Imala je šesto najbolje vrijeme druge vožnje.

Najbolji rezultat ove sezone ostvarila je na drugom veleslalomu u Tremblantu kad je završila sedma. U poretku veleslalomašica vodi Brignone s 400 bodova ispred Švicarke Lare Gut-Behrami (365) te Shiffrin (320), dok je Ljutić na sjajnom devetom mjestu sa 118 bodova. 

U ukupnom poretku Shiffrin s 800 bodova vodi ispred Brignone koja ima 637. Ljutić se nalazi na 11. mjestu sa 199 bodova. Druga hrvatska skijašica Leona Popović drži 19. mjesto sa 139 bodova.

Komentari

Povezano