Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinski kasnim golom svladao Cibaliju

Golom Domagoja Jelavića u 91. minuti Zrinski je na gostovanju u Vinkovcima s 2:1 svladao Cibaliju. Nije to bila najbolja predstava lidera prvenstva, ali su došli do važna tri boda u borbi za najviši rang. Cibalia je imala apsolutnu dominaciju kroz cijeli susret, no nisu iskoristili svoje prilike.

Nije moglo bolje krenuti za Cibaliju koja je povela već u 33. sekundi utakmice. Na ubačaju Lukasa Buića najviši je bio Karlo Išasegi koji dovodi domaćine u rano vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela Cibalia je bila puno bolji protivnik i propustila je nekoliko prilika za dodatno povećati vodstvo. Igrači Zrinskog nisu opravdali poziciju na ljestvici i mogu biti zadovoljni što su na predah otišli samo s golom zaostatka.

Zrinski je bolje ušao u nastavak i u 57. minuti izjednačuju. U samo nekoliko poteza došli su do poravnanja. Ispucao je Marin Stanić prema Dominiku Doganu koji je proigrao Amara Pekarića. On je proslijedio za Ajdina Mujagića u kaznenom prostoru koji lako iz blizine šalje u gol.

Nakon toga se utakmica umirila do 89. minute kada je Cibalia propustila ogromnu priliku za pobjedu. Ponovno je Buić poslao sjajan ubačaj u sredinu gdje je sam ostao Filip Jazvić. On nije najbolje reagirao te na kraju nije uputio udarac.

Kazna za to je došla samo dvije minute kasnije kada Zrinski zabija za pobjedu. Mato Stanić je iz ubačaja pronašao glavu Jelavića koji zabija bivšem klubu. Jelavić nije proslavio pogodak, ali su ga zato dobro proslavili njegovi suigrači.

Zrinski je sada ponovno pobjegao na pet bodova ispred Šibenika koji tek treba odigrati svoju utakmicu protiv Croatije iz Zmijavaca. Cibalia, koja je imala 15 udaraca naspram četiri od Zrinskog, je ostala na osmom mjestu s 26 bodova i slijedi im borba za ostanak.

Komentari

Povezano