Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinski nastavio gdje je stao: Rutinski svladali Cibaliju

Subotnji program drugog ranga hrvatskog nogometa, odnosno 1. NL, otvoren je malim slavonskim derbijem na Gradskom vrtu između Zrinskog i Cibalije. Zrinski Osječko 1664 je zimski dio završio kao vodeća momčad lige s pet bodova ispred Šibenika i sedam ispred Vukovara. Danas su nastavili gdje su stali s rutinskom 2:0 pobjedom nad Cibalijom.

Nakon 18 minuta ničega, Zrinski je poveo iz prve prave prilike. Bruno Unušić je poslao sjajnu dugu loptu na Dominika Dogana koji je pobjegao obrani i mirno zabio za 1:0. Doganu je to 12. gol čime se dodatno odvojio na ljestvici najboljih strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije minute kasnije zaprijetila je i Cibalia. Dalekometni udarac Davida Bosaka završio je na vratnici pa se od leđa Marina Stanića odbio u udarac iz kuta.

Utakmica je nakon toga ponovno zamrtvila i dugo se nije ništa događalo. Tako je bilo i do kraja prvog dijela pa se na predah otišlo s minimalnom prednosti domaćina.

Zrinski je odmah na početku nastavka udvostručio vodstvo. Nakon kornera je najviši bio Domagoj Jelavić koji zabija svoj prvi gol ove sezone.

Drugi gol domaćih je dodatno smirio već jeko mirnu utakmicu. Igrači Cibalije kao da su se predali te je ostalo 2:0 do kraja. Ovom pobjedom Zrinski se dodatno osamostalio na vrhu tablice, dok je Cibalia ostala na devetom mjestu s 19 bodova.

Jučer su kolo otvorili Jarun i Dubrava u susretu u kojem je Jarun slavio 1:0. Danas još igraju BSK i Orijent, Solin i Dugopolje te Šibenik i Sesvete. 18. će kolo sutra zatvoriti Vukovar i Croatia Zmijavci.

Komentari

Povezano