Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zrinski preokretom u Vukovaru stigao do desete uzastopne pobjede

U drugom susretu pretposljednjeg kola SuperSport Prve NL, Zrinski Osječko slavio je s 2:1 na teškom gostovanju kod Vukovara 1991.

U prvom poluvremenu gledali smo uglavnom nogomet koji se odvijao na sredini terena. Shodno tomu, na predah se otišlo s 0:0 na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 64. minuti susreta, poveli su domaćini. Robin Gonzalez dočekao je ubačaj s desne strane i lijepo poentirao za 1:0 domaćina.

No, Zrinski je u 80. minuti izjednačio. Dominik Dogan sigurno je realizirao kazneni udarac i tako doveo susret u egal. Bio mu je to 23. pogodak u sezoni te je uvjerljivo prvi strijelac lige.

Samo četiri minute kasnije, gosti su preokrenuli utakmicu. Domagoj Jelavić vrhunski je glavom pogodio za delirij gostujuće klupe i novu pobjedu Zrinskog, desetu uzastopnu.

Momčad iz Slavonije, sada je Šibeniku pobjegla na pet bodova prednosti. No, Narančasti imaju utakmicu manje i eventualnom pobjedom vratit će se na -2.

Upravo u posljednjem kolu Zrinski dočekuje Šibenik. Kako stvari stoje, upravo će taj susret odlučivati o putniku u najviši rang hrvatskog nogometa.

Komentari

Povezano