Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zubac i Bogdanović nisu briljirali, ali su njihove ekipe upisale nove pobjede

Chicago Bullsi su sinoć ugostili Los Angeles Clipperse te su poraženi 111-126. Najbolji igrači na parketu su bili iz redova gostiju; Paul George je postigao 28 poena uz pet skokova i sedam asistencija dok je Kawhi Leonard imao 27 poena, pet skokova i tri asistencije. Kod ekipe iz Los Angelesa se istaknuo i 23-godišnji Bones Hyland koji je imao double-double učinak od 17 poena i 11 asistencija.

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac je igrao 32 minute u kojima je upisao šest poena, osam skokova i dvije asistencije. Za poražene Bullse je najbolji bio DeMar DeRozan koji je ubacio 21 poen uz pet skokova i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Knicksi su upisali 105-93 pobjedu na gostovanju kod Portland Trail Blaizersa. Za poraženi Portland je odličnu utakmicu imao Deandre Ayton koji je imao double-double učinak od 31 poen i 14 skokova. Međutim, najbolji igrač na parketu je bio Jalen Brunson koji je postigao čak 45 poena.

Bojan Bogdanović je za Knickse odigrao 14 minuta u kojima je postigao pet poena (1/6 poeni iz polja) te je upisao jednu asistenciju.

Komentari

Povezano