Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zubac i Šarić solidni, Dončić sjajan

NBA večer u kojoj je odigrano čak 13 susreta iza nas. Najzanimljiviji susret gledali smo u Oklahomi gdje je Thunder nakon produžetaka svladao Warriorse 138:136. Uz to, treba spomenuti i neočekivanu pobjedu Rocketsa na gostovanju kod Nuggetsa.

U uzbudljivom susretu Thunder je nakon produžetaka svladao Warriorse rezultatom 138:136. Junak Thundera bio je Chet Holmgren koji je osam sekundi prije kraja mirno zabio tri bacanja i tako odveo utakmicu u produžetak gdje su domaćini uspjeli doći do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu odličnu utakmicu odigrao je Shai Gilgeous-Alexander koji je ubacio čak 38 poena. Kod Warriorsa je najbolji bio Steph Curry s 34 poena, dok je naš Dario Šarić odigrao još jednu solidnu partiju s double-double učinkom. Uz 11 poena, dodao je i 12 skokova te tri asistencije.

Drugi naš igrač sa solidnim nastupom bio je Ivica Zubac. On je sa svojim Clippersima došao do gostujuće pobjede kod Jazza. Predvođeni briljatnim Kawhijem Leonardom koji je postigao 41 poen, Clippersi su slavili 117:103. Zubac je upisao 18 poena, 12 skokova i tri asistencije.

Spomenimo još da povratnik na NBA parkete Bogdan Bogdanović sinoć nije imao utakmicu iz snova. U 123:91 porazu njegovih Pistonsa od Magica, Bogdanović je postigao devet poena uz šut za tri 1/3. Najbolji na parketu bio je Franz Wagner koji je upisao 27 poena.

Nuggetsi su na domaćem terenu neočekivano poraženi od Rocketsa 114:106. Nije im pomogla ni nova dobra predstava Jokića koji je ubacio 23 poena, na što je dodao 15 skokova i pet asistencija. Goste su do pobjede vodili Fred VanVleet s 26 poena i Jalen Green s 25.

Luka Dončić predvodio je Maverickse do pobjede kod Trail Blazersa 125:112. Uz 32 poena dodao je šest skokova i deset asistencija te je ponovno bio uvjerljivo najbolji igrač na parketu. Drugi najbolji igrač Mavsa bio je donedavni igrač Partizana, Dante Exum koji je u pobjedu ugradio 23 poena.

Komentari

Povezano