Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zubac u porazu Clippersa upisao novi double-double učinak

Vrlo uzbudljiva NBA noć je iza nas, a izdvojit ćemo nekoliko momčadi koje vode uzbudljivu bitku za “play-in”/”play-off” pozicije.

  • LA Clippersi su u gostima kod Memphis Grizzliesa poraženi rezultatom 108:94, a Ivica Zubac je bio jedan od najraspoloženijih igrača svoje ekipe te je upisao 15 poena i uhvatio 15 skokova. U redovima Memphisa se istaknuo Desmond Bane s 22 poena, a nadodao je i učinak od 9 asistencija.
  • Boston Celticsi su na domaćem terenu porazili Šamanićev Utah Jazz rezultatom 122:114. U pobjedi Bostona se istaknuo Jayson Tatum s double-double učinkom od 39 poena i 11 skokova, dok je Luka Šamanić za Utah imao skroman učinak od 4 poena i 2 skoka, a na parketu je proveo 12 minuta.
  • New York Knicksi su u gostima kod Cleveland Cavaliersa na krilima fantastičnog Jalena Brunsona pobijedili rezultatom 130:116. Brunson je u pobjedu ugravirao 48 poena (career high) i 9 asistencija, dok je u redovima Clevelanda najraspoloženiji bio Donovan Mitchell s 42 poena.
  • Denver Nuggetsi su upisali drugi uzastopni poraz u izostanku Nikole Jokića. U gostima su poraženi kod Phoenix Sunsa rezultatom 100:93 koji su slavili na krilima Kevina Duranta i Devina Bookera koji su upisali 30, odnosno 27 poena.
  • Golden State Warriorsi su na domaćem parketu svladao San Antonio Spurse rezultatom 130:115. Steph Curry je domaćine predvodio s 33 poena, dok su Klay Thompson i Jordan Poole upisali 31, odnosno 27 poena. Vrlo važna pobjeda Warriorsa koji se trenutno nalaze na 6. mjestu koje vodi direktno u play-off.
  • U najuzbudljivijem dvoboju večeri, LA Lakersi su pobijedili direktnog protivnika za play-in pozicije Minnesotu Timberwolvese rezultatom 111:123. Lakerse je do pobjede predvodio Anthony Davis s monstruoznim double-double učinkom od 38 poena i 17 skokova.
  • Oklahoma City je u gostima kod Indiana Pacersa poražena rezultatom 121:117. Veliki kiks u borbi za play-in pozicije. Shai GilgeousAlexander je u porazu upisao 39 poena i 9 skokova, no to nije bilo dovoljno za pobjedu. Dario Šarić nije nastupio.

Predstoji nam uzbudljiva borba u Zapadnoj Konferenciji gdje se 6 momčadi bori za play-in , a neke od njih su i u borbi za play-off pozicije.

Komentari

Povezano