Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zverevu zbog ozljede upitan nastup na OI

Alexander Zverev mogao bi propustiti nastup na skorašnjim Olimpijskim igrama u Parizu gdje bi trebao braniti naslov pobjednika osvojen prije tri godine u Tokiju. Četvrtog tenisača svijeta muči ozljeda lijevog koljena koju je zadobio tijekom nastupa na Wimbledonu.

Poskliznuo se tijekom susreta trećeg kola Wimbledona protiv Britanca Camerona Norrieja. Ipak, taj je dvoboj uspio dobiti, nakon čega se u susretu četvrtog kola protiv Amerikanca Taylora Fritza pojavio na terenu s povezom oko lijevog koljena. I takav je dobio prva dva seta, no potom je Fritz osvojio tri seta zaredom i plasirao se u četvrtfinale, dok je Zverev očito pogoršao svoju ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zverevu je nakon susreta koljeno toliko nateklo da su mu liječnici morali odstraniti 40 mililitara krvi i drugih tekućina, a njegov brat i trener Mischa Zverev rekao je kako je moguće u pitanju i mikroskopski lom kosti, koji bi njemačkog igrača na dulje vrijeme odvojio od terena.

Olimpijski teniski turnir u Parizu igrat će se na terenima Roland Garrosa od 27. srpnja do 4. kolovoza, a Zverev je prije nešto više od mjesec dana upravo na tim terenima stigao do finala drugog ovogodišnjeg Grand Slam turnira te izgubio nakon pet setova od Španjolca Carlosa Alcaraza.

Komentari

Povezano