Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zvezda napustila teren protiv Partizana pa osvojila naslov za zelenim stolom

Druga utakmica finala AdmiralBet Košarkaške lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana prekinuta je nakon navijačkih izgreda. Kako se Partizan odlučio ne vratiti na teren, pobjeda će biti upisana Zvezdi što znači da crveno-bijeli osvajaju titulu s 2:0 u best-of-three seriji, priopćio je direktor lige Aleksandar Grujin.

Do prekida je došlo zbog neprestanog vrijeđanja s tribina Partizanovih navijača spram obitelji Nebojše Čovića, prvog čovjeka rivalskog kluba. Osim toga, Grobari su na parket ubacili nekoliko predmeta što je navelo suce na prekid utakmice pri rezultatu 57:45 za crno-bijele u trećoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su vođe navijača pokušali smiriti situaciju i dopustiti nastavak utakmice, do toga nije došlo te su prije izlaska iz dvorane Partizanovi navijači skandirali svojim igračima da ne nastavljaju utakmicu što su ovi i učinili.

Unatoč tome što se na prvu činilo kako će se susret nastaviti u četvrtak, prema tadašnjim saznanjima lokalnih medija i izjavi spikera iz dvorane, momčad Crvene zvezde i suci su se poslije poduže pauze vratili na teren. Partizan je imao 15 minuta da učini isto, ali su se oglušili na spomenutu direktivu i time izgledno zaključili ovu sezonu KLS-a.

Crveni zvezdi ovo je druga ligaška titula u posljednjih dva tjedna nakon što su također bez poraza svladali Partizan u ABA ligi rezultatom 3:0.

Komentari

Povezano