Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zvijezda Crystal Palacea na pragu prelaska u Bayern

Dok traje Europsko nogometno prvenstvo nema pretjerano puno priče oko nekih bogatijih transfera, no jedna takva je ipak izašla u petak. Prema pisanju etabliranog novinara Davida Ornsteina, jedna od zvijezda Crystal Palacea je na pragu prelaska u minhenski Bayern.

22-godišnji Michael Olise je birao između snažnog trolista klubova jer su uz njemačkog giganta za njegove usluge bili zainteresirani i Chelsea te Newcastle, a prema informacijama spomenutog novinara on je donio konačnu odluku. Sada je sve samo na klubovima da postignu dogovor s obzirom da njegov ugovor ima otkupnu klauzulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desnokrilni Francuz je protekle sezone imao učinak od 10 pogodaka i šest asistencija u samo 19 odigranih utakmica. Samo je njegov sunarodnjak Jean-Philippe Mateta (21) imao više izravnih sudjelovanja kod pogodaka u dresu momčadi sa Selhurst Parka.

Olise je u London stigao iz Readinga na ljeto 2021. godine za svega 9.3 milijuna eura, a iz kluba će otići za višestruko puta veću sumu novca. U dosadašnjih 90 nastupa za Crystal Palace je postigao 16 pogodaka i upisao 25 asistencija.

Komentari

Povezano