Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zvijezda Reala: “Trebao sam biti nominiran za Zlatnu loptu, to me uzrujalo”

Prošli tjedan je France Football objavio 30 igrača koji su nominirani za ovogodišnju Zlatnu loptu. Na njemu se nije našao Brazilac Rodrygo koji je ove godine s Real Madridom osvojio LaLigu, Ligu prvaka i UEFA Superkup.

Brazilac je nakon objave nominacija na Instagramu iskazao svoje nezadovoljstvo, a sada je u intervjuu za ESPN dodatno objasnio cijelu situaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio sam uzrujan, mislim da sam to zaslužio. Ne želim omalovažavati igrače koji su nominirani, ali mislim da sam se trebao naći među njih 30. Iznenadio sam se, ali ne mogu puno napraviti, ne odlučujem ja o tim stvarima… Objavio sam podrugljivu poruku. Sada se više ne može puno reći, svi znaju da sam ogorčen. Podržali su me u reprezentaciji i Realu, ljudi su mi slali poruke.

Rodrygo za ESPN

Rodrygo je prošle sezone upisao 34 nastupa u španjolskom prvenstvu gdje je imao učinak od deset pogodaka i pet asistencija. Brazilac često igra na različitim pozicijama što mu malo i smeta:

Često popunjavam mjesta. Nedostaje li netko tamo? Stavite Rodryga. Nedostaje devetka? Rodrygo. Malo mi to smeta, ali ja sam timski igrač.

Rodrygo za ESPN
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano