Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Cristiano Ronaldo je najefikasniji napadač svijeta

Iako mu je 38, a u veljači 2024. uskoro i 39 godina, te iako je karijeru prije 10 mjeseci odveo u Saudijsku Arabiju, što su mnogi nazvali zalaskom karijere, Cristiano Ronaldo i dalje i na najvišoj sceni radi ono što radi najbolje – zabija golove.

Sinoćnja dva pogotka protiv BiH bila su njegovi 39. i 40. gol u kalendarskoj godini, čime je izbio na prvo mjesto ljestvice najboljih strijelaca koji igraju u prvim ligama, ispred Erlinga Haalanda i Ferencvarosovog Barnabasa Varge s 39, Kyliana Mbappea s 35 te Harrya Kanea s 33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski je kapetan postigao 24 pogotka u 24 ligaška susreta za Al-Nassr, čemu je dodao i 7 asistencija, u AFC ligi prvaka u 3 susreta je postigao 1 pogodak i dodao 1 asistenciju, dok je za Portugal u 7 kvalifikacijskih susreta za Europsko prvenstvo zabio 9 golova i dodao 1 asistenciju, zbog čega je u ovom trenutku uz Romelua Lukakua i najbolji strijelac ovog natjecanja.

Cristianu Ronaldu je ovo bio 853. pogodak u profesionalnoj karijeri, a nama se nekako čini da ne planira stati dok ne dođe do 1.000. To su izgleda prepoznali i sami navijači BiH koji su u dva navrata prekidali susret tražeći fotografiju s njime, a neki su išli toliko daleko da su kod postizanja prvog pogotka čak i uzviknuli popularni “SIIIUUU”.

Komentari

Povezano