Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Dinamo postavio negativni, a Bayern pozitivni rekord u Ligi prvaka

Dinamo je večeras upisao poraz od Bayerna rezultatom 9-2. Time je jedini hrvatski predstavnik u Europi na najlošiji mogući način započeo svoju avanturu u Ligi prvaka. Ovim rezultatom također je postavljeno nekoliko rekorda.

Dinamo je sada doživio svoj uvjerljivo najteži poraz u najprestižnijem klupskom natjecanju. Iako je dosad već imao teške poraze poput 5-0 od Bayerna i 6-1 od Lyona, 9-2 je ipak daleko najteži poraz. Niti jedna ekipa u povijesti natjecanja nije primila devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, isto vrijedi i za suprotnu stranu. Niti jedna ekipa nije zabila devet golova u utakmici dok smo nekoliko puta svjedočili osam golova. Borussia, Monaco, Liverpool, Real Madrid i naravno Bayern samo su neke momčadi kojima je taj pothvat uspio.

Igrači koji su bili zaslužni za ovaj pothvat bili su Harry Kane s četiri, Michael Olise s dva te Raphaël Guerreiro, Leroy Sané i Leon Goretzka s jednim pogotkom. Ipak, utakmica s najviše golova još uvijek ostaje ona između Borussije i Legije kada je njemački klub slavio s nevjerojatnih 8-4.

Komentari

Povezano