Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Drake spasio klub iz Serie A da ne završi u bankrotu

Kanadski reper Aubrey Graham, poznatiji kao Drake, je veliki ljubitelj sportova. Često ga se može vidjeti na utakmicama Toronto Raptorsa, a i nebrojeno puta je govorio kako prati i nogomet što je demontrirao još jednom jer je spasio klub iz Serie A da ne završi u bankrotu.

Naime, Venezia je pripreme za novu sezonu započela u dresovima vlastite proizvodnje jer nisu imali sponzora. Do prvog kola protiv Lazia su ipak pronašli sponzora, pa su u jučerašnjem 3:1 porazu nosili dresove Nocte. Riječ je o co-brandu firme Nike, odnosno, o Drakeovom brandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan su dresovi službeno predstavljeni javnosti, a tada je i otkriveno da je Drake prošle sezone spasio klub od bankrota. Venezia je prošlo ljeto bila u dugu od 40 milijuna dolara iz kojeg ih je izvadio Drake, a talijanski klub je na kraju sezone osigurao plasman u Serie A.

Ovu priču je za talijanski GQ otkrio Matte Babel, dio Drakeovog menadžmenta:

“Nazvao me Brad Katsuyama, suvlasnik Venezie i moj dobar prijatelj. Objasnio mi je problem na jednostavan način: Venezia mora prikupiti 10 milijuna eura u nekoliko tjedana, a zatim još najmanje 30 milijuna za nekoliko mjeseci ili će klub bankrotirati. Venezia je nevjerojatan grad, a Venezia je uvijek bila poseban klub. Razgovarao sam s Drakeom, zatim s Bradom, i razgovarao sam o detaljima kako bismo mogli pomoći. U roku od dva tjedna, postigli smo dogovor i prikupili novac potreban za isplatiti plaće i izbjeći bankrot.”

Matte Babel, GQ
Komentari

Povezano