Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Zanimljivosti

Eden Hazard postao ambasador dječaka kojeg je udario prije 11 godina

Život piše filmske priče, a tako i one koje su započele prije 11 godina dobijaju potpuno neočekivane rasplete ili zaplete.

Utakmica Liga kupa u siječnju 2013. godine između Swanseja i Chelseaja ponudila nam je jedan takav. Nakon što su Velšani na uzvrat polufinalne utakmice doputovali s prednošću od 2:0, ekipa trenera Michaela Laudrupa u uzvratu je činila sve da tada jednu od najmoćnijih ekipa svijeta onemogući u nastojanjima da dođe do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Semafor je pokazivao 80. minutu, da bi nakon jednog neuspjelog pokušaja Plavaca, lopta završila u naručju sakupljača lopti. 17-godišnjak je odugovlačio s vraćanjem lopte svojem vrataru, na što je isfrustrirani Eden Hazard pokušao izbiti loptu iz njegovog naručja, no dječak je to otežavao, doslovno legavši na loptu. Hazard je izgubio strpljenje i nepotrebno nogom pokušao izbiti loptu ispod njega, pritom ga udarivši u trbuh. Udarac je sakupljač loptiju dodatno ispotencirao, a Hazard je zbog incidenta pocrvenio i izazvao buru reakcija u medijima i na društvenim mrežama.

Swansea je prošao u finale u kojem je svladao četvrtoligaša Bradford City i osvojio najvrijedniji trofej u povijesti kluba, a u javnost su isplivali Tweetovi mladog sakupljača lopti koji je uoči utakmice najavio kako će dati sve od sebe da zadrži vrijeme i pomogne svojem klubu.

11 godina kasnije, Hazard je umirovljeni nogometaš koji nikad nije ispunio svoj potencijal, a dječak imena Charlie Morgan vlasnik je poslovnog imperija vrijednosti veće od 40 miljuna funti. 2016. godine uz partnera je pokrenuo lanac premium votke za koje je procjenio kako nedostaje na tržištu, počeo je prodavati prepoznatljive zlatne boce lokalnim barovima u Swanseaju, da bi danas dnevno proizvodio 35.000 boca i distribuirao ih diljem 40 zemalja svijeta.

Neki od ambasadora branda Au Vodka su bili Floyd Mayweather, Jake Paul i Ronaldinho, a izgleda da je to postao i sam Eden Hazard koji je na društvenim mrežama podijelio fotografiju, zagrljen i nasmijan u društvu Charlieja Morgana, kako ispijaju čašicu njegovog pića.

Time su obojica još jednom potvrdila kako je sva zla krv, ako je iste ikad i bilo, odavno zaboravljena.

Komentari

Povezano