Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLZanimljivosti

Fantasy HNL: Najbolji igrači za iduće kolo

Danas se u 18:30 zaključava mogućnost transfera za 2. kolo Fantasy HNL-a. Ukoliko niste još napravili svoje transfere, izabrali smo nekoliko igrača koje vam preporučamo.

Fran Brodić

Varaždinski napadač je sa svojim dobrim golgeterskim učinkom nastavio i u novoj sezoni. Nakon što je zabio dva gola i u pripremama, zabio je i gol Gorici te je osvojio 3 bonus boda. Varaždin igra u idućem kolu protiv Slavena koji izgleda kao ekipa koja može primiti nekoliko golova od gotovo svih ekipa u ligi pa rako i Varaždina. Dobar je to ogled za Brodića čiji Varaždin nakon toga ide u goste Lokomotivi, a onda čeka Rudeš kod kuće. Brodić je samim tome siguran izbor do 4. kola te je sigurno da će njegova cijena od 6.5 vremenom rasti te ga se isplati uzeti prije nego se to dogodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kristijan Lovrić

Osijek ima nekoliko zanimljivih igrača koji mogu donijeti bodove, no odnos cijene i potencijalnih bodova je na strani Lovrića. Lovrića se u ekipu može uvrstiti za sako 6 milijuna, a rani znakovi pokazuju da bi Osijek mogao napokon od njega dobiti traženo. Već je u prvoj utakmici Lovrić upisao gol i asistenciju čime je nadmašio svoj cijeli prošlosezonski učinak, a dodana su mu i bonus 3 boda. Plus kod Lovrića je što izvodi i prekide pa je tako protiv ZTE-a u Europi uzdrmao stativu iz slobodnog udarca. Slijedi utakmica protiv Rudeša u kojoj može nastaviti sa svojim učinkom, a s obzirom na nisku cijenu ga nije pogubno ni zadržati za Hajduk, Istru i Goricu u idućim kolima.

Sadegh Moharrami

Nakon poraza od Hajduka, Dinamo se u ligu mora vratiti s pobjedama, a kao zgodna jeftina opcija za njijhove potencijalne clean sheetove se ističe Sadegh Moharrami. Radi se o jedinom braniču Dinama koji košta samo 5 milijuna i koji je prema svemu sudeći siguran u prvom sastavu. Moharrami je upisao asistenciju protiv Astane, a upisao bi i asistenciju u derbiju protiv Hajduka da je Petković zabio penal. Prvotimac Dinama od 5 milijuna s ofenzivnim učinkom je čista bagatela.

Komentari