Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Zanimljivosti

Franu Brodiću rođendan čestitali i Varaždin i Dinamo

Transfer Frana Brodića Dinamo je zgotovio još u rujnu prošle godine, no nije bilo sigurno kad će se i hoće li se uopće priključiti momčadi.

Prve su informacije govorile su o tome kako bi Brodić u Varaždinu trebao ostati do kraja sezone, no Sergej Jakirović odlučio se ipak povući napadača iz baroknog grada i priključiti ga zimskim pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brodić je tako ponovno obukao dres Modrih po prvi puta nakon više od 9 godina, točnije od kolovoza 2014. godine kad je kao daroviti 17-godišnjak otišao u belgijski Club Brugge. U međuvremenu je imao problema s ozljedama, pa započeo niz posudbi i selidbi u niželigaškim belgijskim i talijanskim ekipama, da bi postepeno kroz Kustošiju, Goricu i Varaždin dokazao svoju vrijednost i kvalitetu te zaslužio transfer u aktualnog hrvatskog prvaka.

U prvoj pripremnoj utakmici protiv Rogaške, koju je Dinamo dobio rezultatom 1:0, Brodić je startao od prve minute u vrhu napada, no nije se upisao u listu strijelaca već je to učinio njegov konkurent za sastav, neumorni Sandro Kulenović.

Fran Brodić danas je proslavio 27. rođendan, a zanimljivo i pomalo neuobičajeno, putem društvenih mreža čestitali su mu ga i njegov aktualni klub Dinamo, kao i njegov bivši klub, Varaždin, koji ga je nazvao “njihovim”, što je izazvalo ponešto reakcija navijača.

Čestitke možete vidjeti ovdje i ovdje.

Komentari

Povezano