Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Ponajbolji igrač HMNK Rijeke ne može igrati prvi dio sezone iz bizarnog razloga

HMNK Rijeka je prošle sezone osvojila 1. HMNL te će ove sezone igrati u najvišem rangu hrvatskog futsala. Večeras igraju protiv Futsal Pule, ali u tom susretu ne mogu računati na ponajboljeg igrača svoje momčadi.

Riječ je o Elviru Husariću, ali on neće biti dostupan momčadi do kraja kalendarske godine. Naime, kako prenosi Futsal Balkan, Rijeka je u prijelaznom roku najprije registrirala Husarića za AM futsal, člana 2. HMNL- Zapad, a zatim ga željela vratiti u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su napravili kako bi Husarić odradio suspenziju koju je dobio u posljednjem kolu prošle sezone protiv Splita kada je dobio crveni karton. AM futsal prije početka HMNL sezone odigrao Kup utakmicu pa je Husarić time odradio utakmicu pauze te je trebao biti spreman za susret protiv Pule.

Husarića je nakon toga HNS-ova registracijska komisija uredno ponovo registrirala za Rijeku, no ispostavilo se da nije ispoštovan rok od 20 dana koliko je Elvir trebao provesti u novom klubu prije povratka u stari. HNS je poništio Husarićevu registraciju za Rijeku, ali ne i onu prethodnu za AM futsal pa će moći isključivo nastupati za taj klub do zimskog prijelaznog roka, odnosno 7.1.2025. godine.

26-godišnji Husarić je prošle sezone upisao 15 nastupa u 1. HMNL gdje je postigao 13 pogodaka, a sada će prvi dio sezone morati igrati za riječkog niželigaša.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano