Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Zanimljivosti

Sinoć izbacio Barcelonu iz Kupa kralja, a 24 sata ranije još je bio na Afričkom kupu nacija

Četvrtfinale Kupa Kralja donijelo nam je dvoboj dvije najtrofejnije momčadi ovog natjecanja, a u jučerašnjem dvoboju Athletic Bilbao je na svom terenu slavio protiv Barcelone nakon produžetaka 4:2. Tako nastavljaju svoj pohod na 24. trofej pobjednika španjolskog Kupa, a posljednji put do njega su stigli prije točno 40 godina.

Domaćini su poveli već u prvoj minuti kada je strijelac bio Gorka Guruzeta, ali do kraja prvog poluvremena Barcelona je preokrenula rezultat golovima Roberta Lewandowskog i Laminea Yamala. U 49. minuti Oihan Sancet vratio je utakmicu u egal, a do kraja regularnog dijela rezultat se nije mijenjao te je susret otišao u produžetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom razdoblju posebno se istaknuo Iñaki Williams koji je golom i asistencijom svojoj ekipi omogućio prolaz u polufinale, ali postoji još jedna zanimljivost oko njega. Naime, on je tek ujutro na dan utakmice stigao u Bilbao iz Obale Bjelokosti gdje je nastupao za Ganu na Afričkom kupu nacija.

Njegova reprezentacija ispala je s turnira, a on je nakon putovanja od 12 sati u igru ušao u 59. minuti i riješio pitanje prolaska u ovom dvoboju. Sada će se, kako kaže, ipak vratiti kući iako je izjavio kako bi volio popiti koje pivo sa svojim prijateljima.

Komentari

Povezano