Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Vratar Gorice zaigrao u Maločinom dresu kao napadač

Reprezentativnu pauzu hrvatski prvoligaši koriste za prijateljske utakmice, a nakon Hajduka koji je remizirao u Mostaru protiv Zrinjskog, Rijeke koja je nastavila raspucanu formu pobjedom od čak 6:0 protiv slovenskih Domžala te Osijeka koji je upisao novi poraz kod srpskog TSC-a u Bačkoj Topoli, na teren je jučer izašla i Gorica.

Turopoljski prvoligaš s novim trenerom Rajkom Vidovićem na klupi zaputio se preko granice, u Maribor, na gostovanje kod najboljeg slovenskog kluba svih vremena, koji ove sezone muči muku s formom, nalazi se na trećem mjestu ljestvice i za prvoplasiranim Celjem zaostaje velikih 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je bila zatvorena za javnost, Gorica je stigla do vodstva u 14. minuti preko svog slovenskog napadača Tima Matavža nakon centaršuta Dine Štigleca, Maribor je izjednačio u 81. minuti preko svog veznjaka Žige Repasa, da bi potpuni preokret kompletirali u 90. minuti nakon lijepe solo akcije Marka Božića čiji je udarac bio prejak za inače trećeg vratara Gorice Jana Paola Debijađija.

Ono što je zanimljivost jest da bi s tim udarcem potencijalno nešto manje problema imao inače drugi vratar Gorice, Božidar Radošević, no on je od 57. minute na terenu bio kao – igrač!

Naime, zbog zamjena napravljenih na poluvremenu te ozljede Ina Vuka u 57. minuti, vratar Božidar Radošević ušao je u igru u dresu suigrača Marija Maloče te do kraja utakmice bio na poziciji napadača.

34-godišnji vratar iz Splita koji je prošao Hajdukovu školu nogometa tako je u poznim igračkim godinama dobio priliku pokazati što zna s loptom u nogama, a tko zna – možda ga do kraja sezone i u HNL-u vidimo u ovoj ulozi, kako bi pomogao svojim suigračima koji su u 2024. godini u 10 susreta uspjeli postići tek 5 pogodaka!

Komentari

Povezano